JAG VILL HA SOL

JAG VILL HA SOL OCH BLI BRUN IGEN, känns som att all färg har försvunnit och det är bara 3 veckor kvar på sommarlovet har verkligen gått fort. Usch jag vill inte börja skolan igen.
Kvällen spenderas med tvn och full frys :D så jävla skön film. I morgon kommer ronja hem och då blire party och träffa fredik och hans kompisar tror jag :) super nice ifa det blir nått. Fast igentligen skulle jag och ronja till kuggnäs men mamma var inte så taggad på att låta mej gå på det så det vart inget men nästa år :D
I tisdags var jag i halland på g-farmors begravning sjukt jobbigt <3
Jag saknar verkligen real känns som att det var sjukt länge sen vi gjorde nått alla fyra :/ måste bli ändring på det tjejer.

Nu ska jag fortsätta kolla på full frys
puss på er


tjejer <3



råby och ronja sov här

Blev ju ingen tältning men vi åkte iaf ut till råby och badade och martin och fredrik fixa brasa . När jag kom hem så orkade jag verkligen inte åka ut till stugan så fick sova hemma lix då kunde vi ju fått tälta. Aja eftersom att jag är sjukt mörkrädd och aldrig skulle vågat sova själv hemma så kom ronja och gjorde mej sälskap. Vi somnade nån gång vid 6 sen kom min super gulliga bror och väkte oss vid halv 12 och började spela musik. Så vart inte så jätte mkt sova i natt. Snart ska vi ut vet inte riktigt vad vi ska göra blir säkert nått kul. Men ikväll ska jag iaf till stugan fast i morgon flyttar vi hem och på tisdag åker jag till halland men kommer nog hemma på tisdag kväll.
puss på er




ingen tältning

Blir inge tältning i dag, usch det suger att va 16 och inte få bestäma vad man ska göra själv. Har verkligen bråkat med mammasen hela dagen och hon kmr nog va sur på mej ett bra tag men ifs så kmr jag va skit sur på hon oxså VERKLIGEN USCH. I dag flyttade dom ut till sommarstugan får se fall jag ska dit ikväll beror på om jag orkar va isamma hus som mamma, annars bor jag helt själv hemma, dt blir ju ifs as läskigt är verkligen as mörkrädd:/
men nu ska jag fixa mej:)
puss på er

råby

Fredagen spenderades med ronja, fredik, martin och värn(?). skönt att träffa ronja för vi har ju bråkat var nog det längsta bråket vi haft. Men aja alla bråkar väll ibland. Jag och ronja möte upp fredrik och hans kompis när dom fiskade i hamnen. Gud vad jag hatar fiskar asso jag fattar verkligen inte hur man kan ta i ett dött djur. Efter ett tag kom martin och vi gick till nått annat ställe och fiskade elr dt var ju dom som fiskade. Senare bestämde vi oss för att nattbada i råby. Mys med nattbad och eldning.
I dag blir det nog tältning i råby : )
puss på er


sommarstugan

Nu har vi flyttat ut till örstig, ligger vid strandstuviken,vet inte hur länge vi ska bo här inte så jätte länge hoppas jag. men ändå skönt att dt ligger nära stan....
usch vad tråkigt jag har nu ..

Lovar du att vara ärlig? jarå
Du heter: Erica
Låt just nu: i tried so hard - akon
Om du röker:  ja
Favoritkaraktär(er) i film: hm vt inte
Vad tror folk om dig: är väll olika
Stämmer det: beror väll på vad dom tror
Vad får du oftast komplimanger för: ögonen
Hur imponerar man på dig: hm man ska va självsäker men inte för mkt
Brukar du skratta för dig själv? haha händer väll
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? ja mysa hemma hos mig sötnos <3
Vilken är din favoritmålning? ehm ingen anning
Vart bor du: bryngan men just nu örstig
Trivs du där:  nae
Äger du några converse: nep
Festar du mycket:  endel
Vad har du för mobil operatör: comviq
Är du allergisk i mot något: ne
Har du haft sex : yes
Nästa mål i ditt liv: Börja 1an
Hur svarar du i mobilen: beror på vem som ringer ; )
Vem ringde du senast:  diego
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: skynda dej hit
Antal sömntimmar inatt: typ 7 kanske
Sov du ensam: yes
Tycker du om din pappa: jarå

Brukar du komma i tid: oftast
När mår du bra: olika
När blev du fotad senast: typ igår
Vanligaste färg på dina kläder: oftast mörka
Är du smart: oja
Är du aktiv i skolan: sommarlov
Vem/vilka saknar du just nu: Tove tror jag

Rakar du benen: yes
När brukar du gå och lägga dig: beror på vad som händer
Är du blyg: ibland
Vill du hellre ha mail än brev: sms
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ne
Har du spytt offentligt: yes
Har du varit full? jo
Använder du stjärnor eller kajal: kajal
Vem/vilka har betytt mest i ditt liv: måste nog säga ronja,eftersom att hon är min största idol haha ;D
Är du nöjd med ditt liv: duger väll
Om inte, vad vill du ändra på: -
Är du bortskämd: tkr jag inte

puss på er


måndag

Dålig uppdatering har verkligen inte orkat. 
I går träffade jag diego han kom och hämtade mej och vi åkte till hans lägenhet och kollade på film men usch vad det regnade när vi gick.
I dag träffade jag josse mys var verkligen sjukt länge sen. Vi gick mot stan och pratade eftersom att jag skulle träffa några som skulle köpa cigg, snällisar. 
I morgon flyttar vi nog ut till sommarstugan inte det roligaste som finns direkt men det funkar väll. Asso seriöst nu har nästan halva sommarlovet gått och efter sommarlovet så ska man inte tbx till borgis utan gripen känns inte som att det va så länge sen man gick första dagen på borgis och kände sig jätte stor men shit vad liten man va då igentligen. Men ska väll ändå bli kul att börja i en ny skola....
puss på er



annih och pullman jag saknar er sötnosar <3


seg dag

Igår hände nästan ingenting eller jo christoffer och dennis kom och hämtade mej och vi åkte runt lite i stan senare hämtade vi upp ronja och vi åkte ut mot råby fast vi kom aldrig ända dit utan vände mot skavsta och åkte in mot stan igen. När dennis och christoffer åkte hem var jag och ronja själva en stund. Och i dag har det verkligen inte hänt nått vaknade vid typ 2 skulle städat mitt rum men somnade om och vaknade nyss och nu är klockan halv 7 så dagen spenderas hemma kanske med att städa rummet och lägga in bilder från kameran...
puss på er

stugan med ronja

Orkade inte skriva mer igår för vid 7 åkte jag och ronja ut med våra saker till min sommarstuga eftesom att vi skulle sova där efter det åkte vi in till stan och handlade och åkte sen tbx till stugan och körde ombytaroller för att vi hade så tråkigt. Men till slut så åkte vi in till stan och gav cigg till rickard och prata med han en stund. Vid 1 ville ronja på en efterfest jag tkt då inte lätt så jätte kul att åka ut till arnö och sitta där med 6st as fulla killar men hon var taggad på det så vi åkte dit iaf. Ronja började oxså dricka där så det var super tråkigt för mej eftersom jag inte alls var taggad på det där.
Så kom iaf k och en till och hämtade mej och vi åkte in till stugan och kollade på film som var mkt roligare än "festen" vid 6 nån gång kom även ronja dit och var lite halv full som vanligt ; ) aja vi vaknade vi fyra nån gång och dom drog hem så jag och ronja åkte ner och badade mys på den. Efter det städade vi och åkte hem men ronja hade som vanligt glömt nått när vi kom hem så vi behövde åka tbx till stugan..
juste träffade även louise när vi skulle handla, saknade dej bby <3
puss på er

Asso seriöst fattar ni inte själva hur patetiska ni är? Ni säger att ni vill döda oss och slå ner oss men igentligen tänk om inte vi fanns då skulle ni varken ha nått att prata om, och vems bdb:er skulle ni besöka 24/7 ? vilka skulle ni hitta på massa rykten om ? För vi är verkligen det mest intresant som händer i era liv, nolife!

som vanligt var inte kameran med....


söndag kväll

Kom nyss hem vart inge nattbad iaf ingen som kunde ta sig ut till råby där vi ville bada.
Men jag gick iaf ute med ronja det började med att vi drog till vallarna sen kom christoffer och dennis och höll oss sällskap men efter en stund så skulle dom hem för nån av dom skulle upp vid 4 så dom kunde inte va kvar så länge. Då skulle vi igentligen till robin men han var seg som vanligt så det vart diss på det och vi mötte upp fredrik och fredrik ist vi satt typ i stan och prata mest. Är riktigt party sugen känns som att det var jätte länge sen även fast det bara var 2 dagar sen.
 I morgon ska jag först till stan med mammsen sen får jag se vad som händer kanske sova i min sommarstuga med ronja mys på den.

Vi ska till halland om 2 veckor tror jag på begravning, jag verkligen älskar halland det är så sjukt mysigt där specielt knäred riktigt sommar känsla asso. Men nu efter som att gammelfarmor dog så kmr vi nog inte åka ner dit så mkt ifs så bor ju nästan hela min släkt där men dom umgås vi ändå inte med och så har dom sålt sommarstugan som vi hade där lite synd. Tror nästan att jag vill flytta dit sen. aja får se :)

puss på er

söndag

Det var verkligen nödvändigt med solning böjar känna mej som en blekis, stor diss för den känslan.
Senare ikväll så pratade jag och ronja om att nattbad fast vet inte hur det blir med det och om det är några fler som ska med blir säkert toppen iaf.
     Åh snart ska vi flytta ut till strandstuviken för vi har sommarstuga det ligger typ en bit utanför arnö men ändå glad att den ligger där och inte typ 100 mil från nyköping för det tar inte mer än 20 minuter att åka in till stan därifrån. Har inte eget rum där utan delar med min bror så att det är lite jobbigt och så finns det ingen tele elr nåting lite lantis där haha, Nej men finns en fast inte i våran stuga. Det är rätt skönt att bo där ett tag men vi brukar bo där ca 5 veckor och jag tkr att det är lite väll lång tid men ska börja fixa mej nu ..
puss på er sötisar

  
är iaf lite brun fast det var innan solariumet i dag tror jag...

solar

Nu drar jag och solar med ronja..

puss på er

lördag

Kom nyss hem inte så jätte lyckad kväll men helt okej.Ronjaponja kom och hämtade mej och vi åkte in till stan. Sen gick vi vidare till träffen och va med fredrik och fredrik. Vi va där ett tag sen gick vi in till stan och pratade.  Jag och ronja skulle dragit till robin igentligen men det var inte så för vi drog hem ist...

Asso vad är det för fel på alla varför lägger man upp "sextest" på bilddagboken så jävla skämmigt. Sånt tycker iaf jag att man håller för sig själv. Okej att jag kanske har pratat om sånt med några men då bestämer jag ändå själv vilka jag berättar det för men att lägga upp så att vem som helst kan se när man förlora oskuld med vem, hur många man haft de med och sånt det är fan skabbigt vaddå inte få uppmärksamhet på annat sätt.
Nu börjar det allt bli sov dags för mej..
Snopp i örat på er

            

förlåt för att det aldrig bli nya bilder men glömmer verkligen alltid kameran hemma men det ska det bli ändrig på hoppas jag så får bli bild på real bara för att jag tkr att alla ska komma hem så vi kan träffas saknar er sötnosar  <3


lördag

Jag är inte alls taggad på att gå ut i dag,vill heller sitta hemma i mjukisar, osmikad och ofixat hår. Men ronja vill därimot ut så blir nog så iaf. Usch för bakis dagar. Vart lite för mkt drickade igår som vanligt när man festar. Hatar att det aldrig blir lagom dricka man säger ju så sjukt pinsam saker som man igentligen inte mennar och alla fylle samtal man gör och minnesluckor men va fan det är ju då man har som roligast....

Fick mitt intag sak till natur och samhäll att jag har kommit in och tackt ja. Hoppas verkligen att det inte är så mycket plugg som alla säger jag orkar inte 3 år till med massa plugg men ändå om man vill bli nått så kanske man måste jag mennar jag tänker iaf inte bli städtant eller sitta i nån jävla kassa.... Min lärare tycker då att jag har valt fel linje och ska bli nått inom vården för att jag har mjukpersonlighet seriöst jag skulle verkligen dö hatar gammla människor som inte kan klara sig själv och blod asso usch hon kan verkligen inte ha mer fel aldrig att jag skulle jobba med det....

snopp i örat


Funderar på att ha löshår igen fast inte klipps utan med lim kanske efter sommarn...


fredag

Det vart att festa igår iallfall, vid 2 nån gång drog jag hem till ronja och vi fixade oss. Vid 5 drog vi till markus på förfest men där var vi inte så länge för hans super dåliga högtaler gick sönder så alla drog till krogen men vi kommer ju inte in där så vi träffade fredrik och fredrik ist. Vid 2 så skulle vi på efterfest hos några kan inte kalla det den roligaste efterfesten när vi kom dit var en jätte gring och sen så började dom röka på. Ronja drog därifrån när jag var hos en annan och laddade mobilen eftersom att den var helt död nästan. Men sen vart det väll iaf okej att va där. Jag drog därifrån vid 5 för att alla somnade klenisar! Och fick sälskap hem av ronja..
puss

hemma igen

Yes I'm back in town. Kom hem nån gång vid 7 sjukt jobbigt att åka bil. Vi åkte direkt och hämtade sötnos ior som vart super glad. När jag kom hem så ringde jag och ronja sen kom super snälla dennis och hämtade oss. Det blir inge party på fredag men är inte så taggade på dt längre när det bara regnar hela tiden men nästa helg då jävlar! Kvällen spenderades med favoronjaponja myys.
Puss




haha bby du är grym ;D

sista dagen i strömstad

yeeeeeeeees imorgon åker vi äntligen hem, och allt är fixat inför fredag snälldennis har fixat cider till oss så jävla härligt behöver verkligen festa nu känner jag. så sjukt tråkigt det är här på kvällen. 
Men det har ju inte bara vart tråkigt här som tur är idag var det äntligen fint väder så vi gick och stekte lite på klipporna fast sen vart det för kallt så vi gick upp,senare åkte vi in till strömstad mys. Nu på kvällen har jag packat så jävla taggad på att åka hem fast ändå jobbigt tar ju typ 6 timmar men det ska regna imorgon skönt det ist för att det är fint väder.  När jag kmr hem kmr jag nog blogg mkt mindre otur för er va,
puss

strömstad

det regnade ju i dag igen så vi åkte in till strömstad och jag fick iaf gråmjukisbyxor luvtröja och en tröja från gina så det var helt okej att åka in dit.
I morgon ska det ju då bli fint väder men om det inte blir det så vet jag inte vad vi ska göra nu börjar det bli tråkigt här finns typ inget att göra och jag vill att det ska bli partyfredag med bby. jag vill verkligen hem nu...
puss


bby <3


strömstad

Jag verklige hatar sverige på sommaren det är aldrig fint väder här så vi åkte in till svinnesund för det skulle va massa affärer där men seriöst skabbigaste stället så vi åkte nästan direkt därifrån in till strömstad där gick vi om kring lite och jag skulle köpt grå mjukisbyxor men hitta inga snygga så köpte foppatoffler ist haha...
Efter det så stannade vi och handlade och sen åkte vi tbx till stugan och spelade kort och såg på tv eftersom att det regnad jätte mkt. I morgon ska det kanske bli fint väder så vi är nog kvar här isf och solar&badar annars åker vi in till stan och letar mjukisbyxor. Känns som att jag kmr bli vitar efter att ha vart på våran solsemester. Nästa år ska vi fan åka utomlands annars följer iaf inte jag med .....

puss


stugan ser mysigare ut i verkligheten....

snorungarna fiskade krabbor usch


mitt rum :)



i bilen

maneterna....

strömstad

Vi va på shopping stället i dag blir sjukt irreterad kommer aldrig ihåg vad det hette jag trodde det skulle va större än vad det va fanns inte så många roliga afärer men jag köpte iaf en svart klänning från gina och ett par svarta skor och lite saker till håret för det är verkligen sjukt slitet nu efter all platning och blekning. Funderar faktiskt på att färga det brunt snart har typ sagt det as många gånger men nu börjar jag tröttna på det blonda håret, hmm kanske till vintern.
Iaf när vi skulle åka till stugan så va det sjukt lång kö från parkeringen satt typ i kö i 2 timmar så jävla jobbigt usch för att sitta i en varm bil. Vi badade inte alls i dag eftersom att det var så molningt vet inte om det har regnat för vi va ju inomhus hela dagen. I morgon om det inte är fint väder så ska vi in till strömstad. yees mer kläder eller kanske skor om mammsen är snäll.
ser lite tråkigt ut när det bara är massa text och inga bilder men dom kmr nog när jag är hemma så blir nån gammal bild ist...
Puss

 
         
                    Då                                            Nu


strömstad

Det regnar inte men det är molnigt och inte så mycket sol så vi ska åka till det där shopping stället. Igår kväll hände inte så mycket pratade mest i tele. Jag verkligen hatar när folk ringer och är jätte fulla eller skickar sms. Dem skämer ju bara ut sej själv ifs så kanske inte jag ska säga nått som brukar va väldigt duktig på att fylleringa till alla. Jag tycker iaf att det är helt okej att vara här skönt att komma ifrån nyköping ett tag. Men nu ska vi snart åka och jag pallar inte glo vid datan längre men bloggar nog senare i dag.
puss

strömstad

känns som att jag kommer blogga otroligt mycket nu när vi är här men jag vet att ni gillart. Klockan är bara 1 och alla ligger och sover det är helt tyst på området så jävla tråkigt inget party ställe det här precis så kommer nog sitta vid datorn på kvällarna när alla ligger och sover.....
I morgon ska vi kanske till nått shopping ställe som typ är 3 störst i sverige tror jag att det va.nice som fan ska nog köpa ett par skor ifall dom finns där.  Fast om det är fint väder så ska jag nog steka vid polen och bli lite brunare och då åker vid dit nån annan dag hoppas jag. 
Det som är jobbigt med semester är att alla går upp så sjukt tidigt och då brukar jag oxså oftast få göra det så ska nog sova nu.

puss


gammal och osmikad bild för jag orkar inte lägga in bilder härifrån men vem bryr sig det är ändå min blogg och jag lägger ut vad jag vill :)


strömstad

Just nu är jag i strömstad och ska vara här tills på torsdag då åker vi hem. Jag verkligen hatar att åka bil vi började att åka vid 8 och lämnade ior i stugan hos mormor&morfar sen åkter vi ända till 5 kanske sjukt jobbigt och det var jätte varmt i bilen sen så hade jag glömt att ta åksjuktableterna. När vi äntligen kom fram gick jag och natalie och badade i polen för det är sjukt mkt maneter i havet och krabbor och nu har vi precis kollat runt lite och det verkar rätt mysigt och så är det as snygga killar som bor här och det skadar ju aldrig.  Men nu ska jag ut och umgås med dom andra,
Puss

bilder kmr senare :)

RSS 2.0