flytta hem om det inte passar! :)

Känns fan som det är söndag oftare än fredag och lördag. Söndagar är verkligen den sämsta dagen på hela veckan. Men idag färgade jag iallfall håret. Tänk om jag blivit brunet ;) Vem vet...

Äre bara jag som verkligen inte förstår mej på vissa blattar? Först så spamar dem typ en på mobilen/msn och sen när man inte svara så är man rasist eller svenne hora? Lix vad är felt, förvånande att det bor svennar i sverige? Och bara för att inte svenska tjejer sitter inlåsta med burka på huvet och inte får gå ut så betyder det väll inte att man är hora? :S Tkr att dem ska va glada att dem ens får bo här, lix flytta hem om det inte passar! Igentligen hade ju sverige vart bättre utan dem för då skulle det va mindre rån,misshandel och sånt. Tkr nästan man borde ha en plats i sverige som kan bli lilla irak som typ brankärr är i nyköping och dit borde vi skicka alla äckliga blattar! Låter som rasist nu men tkr verkligen inte att dem ska klaga plus att jag inte mennar att alla är äckliga eller dumma i huvet, och sen så är min kille faktiskt inte svensk så ni kan ju inte kalla mej rasist direkt! 
Nej nu ska jag leta efter min mobil och smsa till älsklingen, snopp i örat :)


lördag kväll :)

Blir party ikväll om allt blir som planerat, annars mys kväll med ronja. Idag åkte jag ner på stan med mammsen köpte 2 skor, ett par stövlar och ett par vanliga skor, ett linne, en tröja och jeansleggings sen blire att handla mer i stockholm på tisdag hoppas jag :) men nu ska jag hjälpa mammsen.
snopp i örat


fredag kväll

Sug fredag dt här känns som, ronja är i tyskland och super skallen av sej, eller nej juste hon skulle bara chill dricka men så brukar det ju låta och älskling är i trosa. Men ska snart, om jag orkar,sminka mej och fixa håret ut :)

Imorgon kommer ronja hem och vi ska nog ut och festa hoppas jag, eller vi hade tänkt det ifall hon orkar. Jag fattar inte varför det är massa som klagar på att vi dricker hela tiden ? Vi dricker ju typ bara en gång i veckan och det är vi ju inte direkt ensamma om att göra. Plus att vi kan kontrollera oss när vi dricker och då tkr jag faktiskt att det är okej att dricka! Vissa har ju kommit förbi fjortis fyllorna för länge sen thihi :) Ne men nu ska jag nog sminka mej annars kmr jag aldrig komma iväg.
snopp i örat

hittade en riktigt gammal bild haha :D


snön borde försvinna :(

Fyllde i tisdags fick kläder, pengar,presentkort, biokort och kuddar. Fast ska byta 1 klänning och en skjorta. Iallfall först så kom älskling hit mys, senare kom släkten. Idag åkte jag och ronja ner och solade. Nice som fan är iallfall lite brunare. Fast nu tkr jag allt att snön ska försvinna. Jag vill ha sommar nu ! :(  Och i morgon åkter älsklipälsk ronja stor diss på det !
snopp i örat


chill helg

Vet att ni har saknat mej , helgen har verkligen varit lung eller lördags och söndags var det: ) I lördags vart det kolla melodifestivalen med mammsen och pappsen, sen igår så gick jag på bio med mammsen på Its complicated e, som var sjukt rolig. Idag ska jag städa rummet och senare kanske älsk kommer förbi. Men får väll se vad som händer :) snopp i örat

jag vill ha sommar nu :(


lov :D

Igår vart det ingen skola för mej mådde dåligt, men nu är allt bra igen :) På kvällen vart det party hos robin, var riktigt kul ett tag. Men slutade med att en del vart för fulla.
Äntligen är det lov föresten och bara några dagar tills jag fyller riktigt nice :) Lovet kmr spenderas med älskling hoppas jag :) snopp i örat


snart lov :)

Jag gillar onsdagar,för onsdagar betyder att jag slutar 12, det är bara 2 dagar kvar till helg, vi har ingen engelska mer i veckan. Ja onsdagar är bra dagar :) Det ända som inte är är bra är att älskling alltid har fotbolls träning och inte kan träffas. Om 2 dagar är det äntligen lov, och på lovet fyller jag. Me like!
Vad ska ni göra på lovet? Jag har inte bestämt nått än men kanske ska åka till stockholm med älskling men får se hur det blir. Men ska ut med ior nu, snopp i örat

sommar bild :D


toppen :)

Toppen helg i fredags missa vi bion och drog till brandkärr på party ist. I lördags kollade jag och ronja på meldoifestivalen först, Eric var grymt snygg! Senare åkte vi ner till svandammen och åkte skridskor nu vart ni allt avensjuk va? ;) Igår så åkte jag, ronja och helge till jerry i vrena. Jag tkr att jag bor på landet, typ 1 affär i hela vrena haha. Fast ifs så kanske man inte vill ha jerry bland mkt folk. Men när man inte trodde att det kunde bli värre så gick vi till helge som bor i en förort till stigtomta haha. Asso mit ute i skogen. Lantisar det där asso! Vi hade iallfall kul :)
Idag så hade jag mitt föredrag om kol på svenskan det gick väll okej, hoppas jag. Vid 12 möte jag älskling och vi åkte hem till mej. Fast nu har han dragit hem och jag saknar min sötnos redan, snopp i örat på er :)




snygging bild från i sommars bara för att jag gör eran dag :)


äntligen fredag imorgon:D

Åh äntligen imorgon är det fredag känns som att det va jätte länge sen.Fast ändå den här veckan har vart rätt lugn har nästan inte vart i skolan nått och kvällarna har spenderat i wärns nya lägenhet med han ronja och fredrik. Det ända som har vart dålig är väll att jag och älsking har vart grymt sura på varandra.  Nej men imorgon då jävla ska jag supa skallen av mej. Skoja ska på bio med min älskipälsk ronja vi ska på premiären av farsan. Den verkar så grymt rolig. Sen tänkte vi åka skridskor i hammen haha. På lördag ska vi nog träffa lite folk :) Sen på söndag hoppas jag att älskling kommer hit och myser med mej, men man vet ju aldrig med han så får väll se....
snopp i örat


älsk

Jag verkligen hatar när vi bråkar, mår så jävla dåligt då. Jag älskar dej och kommer alltid att göra det!


<3

jag älskar dej, men kmr det här verkligen att funka...


migrän

Är hemma idag och har migrän, så jävla synd om mej tkr att någon annan borde få det ist! Vet inte om jag ska till skolan imorgon vi har ju ändå bara en lektion och har fortfarande ont i huvet. Men på torsdag ska jag nog gå iallfall. Det är så jävla tråkigt att bara va hemma och inte kunna göra nått. Men har kollat på lite kläder som jag nog ska beställa hem efter att jag har fyllt. Ska nog köpa ett par stövlar oxså mina är helt sönder och läcker.
Men nu ska jag sova vidare hoppas ni har kul i skolan hah  ;) snopp i örat


gammal bild men brist på bilder så den får duga..


måndag

Varje minut ifrån dej känns som en evighet.


sov hos älskling :)

Helgen vart super bra, eller fredagen kunde blivit bättre men var väll okej. Igår kom älskling hit sen så åkte vi hem till han. Sämsta vägen mellan nyköping och trosa ju och jag blir jätte lätt åksjuk kul att det tar typ 1 och en halv timme att åka dit oxså. Aja men vi kom iallfall dit till slut. Kollade ni på melodifestivalen igår? Det gjorde iaf vi tkt att det var jätte konstiga låtar som gick vidare men ola var bra :) Efter melodifestivalen så gick vi typ runt i trosa jätte mysigt :)  snopp i örat


bra dag :)

Dagen började jätte bra med inställd spanska så träffade älskling en stund, mys :) Åh imorgon är det fredag igen, så jävla skönt. vad ska ni göra ihelgen då? Själv har jag inte bestämt nått förutom att jag kanske åker till älskling på lördag och sover där, men får se hur det blir. Blir nog inge party iaf.
Nu har jag inte rökt på hela dagen, lite stolt. Kanske går bra att sluta den här gången :)
snopp i örat

jag vill ha sommar : )


Grattis jerry :D

Grattis till Jerry som fyllde stor i går :D

RSS 2.0